Εκτός από κατασκευή ιστοσελίδων και e-shop, παρέχουμε πλήθος υπηρεσιών διαδικτύου, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο... ακόμα και αν δεν είστε πελάτες μας!
inversion

Πακέτο διαχείρισης του εταιρικού σας website.

 

Δεν έχετε το χρόνο ή τη γνώση για να διαχειριστείτε το εταιρικό σας website; Ελάτε να φτιάξουμε ένα πακέτο τόσο οικονομικό που θα σας λύσει τα χέρια. Καθημερινή επικοινωνία για να μπορείτε να ελέγχετε πάντα την κατάσταση του website και συνεχή αναβάθμιση για τη σωστή και αποδοτικότερη λειτουργία του.

 Ενημέρωση του e-shop σας

 

Χρειάζεστε κάποιον για να σας ενημερώνει το e-shop σας επί καθημερινής βάσεως; Και όταν μιλάμε για ενημέρωση, το πακέτο μας θα τα περιλαμβάνει όλα:

 

  • Φωτογράφιση προϊόντων
  • Σχεδιασμός banner
  • Ενημέρωση e-shop
  • Marketing

 

Γιατί εμείς, εδώ στην Webosoft Dev Ltd, θέλουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για το e-shop σας.

blog_post_magento
20150917092817_saturs

Internet Marketing

 

Έφτιαξες το εταιρικό σου website και το e-shop σου… Τώρα τι; Το αφήνεις στην μοίρα του; Είσαι σίγουρος ότι δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα περισσότερο; Λοιπόν, κάνεις λάθος!!

Το κομμάτι του Internet Marketing είναι από τα πιο σημαντικά στάδια για την σωστή προώθηση του website / e-shop. Σχεδιάζοντας κι ερφαρμόζοντας ολοκληρωμένες στρατηγικές προώθησης των υπηρεσιών και των προϊόντων σας, σας εγγυόμαστε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από την πρώτη, κιόλας, εβδομάδα!

Search Engine Optimization ή αλλιώς SEO!

 

Το SEO είναι ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια στο σχεδιασμό και στην κατασκευή μιας ιστοσελίδας. Στην Webosoft Dev Ltd, μαθαίνουμε πρώτοι τις αλλαγές στις προδιαγραφές που θέτει η Google και μέσα από σωστή επεξεργασία, σας παρέχουμε τα κατάλληλα εργαλεία ώστε να φέρουμε την ιστοσελίδα σας στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης.

trabalhar-na-internet-seo
featured_animation

Brand Design

 

Σχεδιάζουμε και σας παραδίδουμε ό,τι χρειαστείτε για το site σας! Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα εργαλεία που υπάρχουν στην αγορά, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας βρίσκεται στην διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει σε ό,τι χρειαστείτε:

 

  • Λογότυπα για το site σας
  • Διαφημιστικά banner για την καλύτερη προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας
  • Επαγγελματικές κάρτες
  • Ό,τι άλλο χρειαστείτε

 

Γιατί… η εμφάνιση είναι το παν!

Φωτογράφιση και Βιντεοσκόπηση προϊόντων και επαγγελματικών χώρων

 

Επειδή «1 εικόνα = 1000 λέξεις», σας παρέχουμε το καλύτερο δυνατό ποιοτικό αποτέλεσμα σε ό,τι έχει να κάνει με φωτογραφίες ή βίντεο, συμβάλλοντας έτσι στην αισθητική των site σας.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, μαζί με αξιοζήλευτο εξοπλισμό και τα κατάλληλα προγράμματα για photo & video editing, σας παραδίδει ό,τι ακριβώς ζητηθεί, στο χρονικό περιθώριο που εσείς θα θέσετε!

videoweb-700x399
Finding-The-Best-Web-Host

Hosting

 

Αν θεωρείτε ότι πληρώνετε υπερβολικά πολλά για υπηρεσίες hosting, χωρίς να έχετε το αποτέλεσμα που περιμένατε, στην Webosoft Dev Ltd, σας παρέχουμε φιλοξενία σε ιδιωτικούς Cloud Servers με αξιοπιστία (99,9% Uptime) και ασφάλεια.

Οικονομικά πακέτα hosting που καλύβουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες!